Een fantastische dag

Samen gaan we natuurlijk een fantastische dag van jullie bruiloft maken. Daarom is het goed om van tevoren kennis te maken om elkaar wat beter te leren kennen. Hierbij staan jullie wensen uiteraard centraal. Met de foto's die ik op jullie trouwdag maak, vertel ik het verhaal van jullie dag in beeld en gevoel, want dat moeten die beelden zeker oproepen. Spontaan, ongedwongen en met pure emotie. Als je in mijn portfolio kijkt, zie je een goed voorbeeld van mijn stijl.

Van tevoren

Dan plannen we een kennismakingsgesprek om jullie wensen en de mogelijkheden door te spreken. Mocht ik jullie bruiloft gaan vastleggen, dan gaan we in een vervolggesprek verder in op de details zoals de dagplanning, de locaties, de fotoshoot en de groepsfoto's. Ik houd van flexibiliteit en je kunt al je wensen en ideeën kenbaar maken en zal zelf ook met een aantal vragen komen.

Op de dag

Als jullie dag is aangebroken, hoeven jullie verder aan niets te denken. Alle mooie, spontane, emotionele en belangrijke momenten zal ik vastleggen op een onopvallende manier in een reportage-achtige stijl. Voor momenten als de fotoshoot en groepsfoto's zal ik meer de regie nemen qua plannen en poseren. Mijn bedoeling is dat je je dag weer helemaal kunt herbeleven als je de foto's terugkijkt.

Na de dag

Dan ga ik hard aan de slag met de foto's. Binnen een week krijgen jullie een sneak preview van een aantal foto's. Meestal zijn de overige foto's na zo'n vier weken gereed. Ik stuur jullie een link waarmee je de foto's kunt downloaden.

Het bruidsalbum

Nadat de foto's klaar zijn begin ik met de layout van het album. Zodra deze gereed is, stuur ik jullie deze toe en kan je eventuele aanpassingen doorgeven. De foto's terugkijken in een mooi album is echt een belevenis!

Een second shooter?

Wat is het voordeel van een tweede fotograaf? Meer dan je misschien denkt. 's Ochtends wanneer jullie nog niet samen zijn begin ik bij de bruid en de andere fotograaf bij de bruidegom. Ook kan jullie dag dan vanuit meerdere hoeken tegelijk gefotografeerd worden. Zo krijg je een heel compleet beeld van jullie dag! De tweede fotograaf is te boeken vanaf 4 uur.