Over mij

Hoi, ik ben Jeffrey van der Steen, geboren en getogen in Alkmaar. Daar woon ik samen met mijn vrouw Annelies en onze twee zoontjes. Sinds de middelbare school houd ik me al bezig met fotografie. Dat begon met het ouderwets werken in een donkere kamer en dat is na verloop van tijd uitgegroeid tot een onhoudbare passie.

Een passie voor het fotograferen van mensen om precies te zijn. Spontane, leuke, emotionele en verrassende momenten vastleggen! Dat vind ik het allerleukste om te doen. En waar kan je dat nou beter doen dan tijdens een bruiloft? Het moment waarbij je samen met familie en vrienden de liefde viert!!

Op jullie dag creëren we onvergetelijke momenten die je dankzij de foto's en het album keer op keer kunt herbeleven.

Meer informatie over mijn werkwijze.

Wat zeggen bruidsparen over mij?

Wat zeggen bruidsparen over mij?

“Wij zijn enorm blij met de keuze voor Prime Fotografie! Jeffrey combineert moeiteloos een professionele aanpak met een ongedwongen sfeer. Alle spontane momenten en emoties heeft hij op onze bruiloft schitterend vastgelegd. Ook maakte Jeffrey van het fotoboek een waar kunststuk. Schitterend!”

FAQ

Hoe lever je de foto's aan?

De foto's lever ik aan in hoge resolutie JPG-bestanden middels een download-link.

Wanneer kunnen we de foto's verwachten?

In de week na jullie bruiloft stuur ik jullie alvast een sneak preview van een aantal foto's. De rest van de foto's volgt dan zo spoedig mogelijk, meestal na 3-4 weken.

Maar wat als ik ver weg woon?

Geen probleem, ik fotografeer in heel Nederland. Het buitenland is ook mogelijk.

Werk je ook met een second shooter?

Jazeker! Als je wilt, kan je een tweede fotograaf bijboeken voor een periode vanaf 4 uur. (Een second shooter is een tweede fotograaf die mij helpt en foto's maakt vanuit een ander standpunt of vanaf een andere locatie).

Waarom zou ik een second shooter willen?

Het grote voordeel van een second shooter is dat we op verschillende plaatsen en vanuit verschillende standpunten tegelijk foto's kunnen maken. Dat is bijvoorbeeld erg handig tijdens de voorbereidingen, we kunnen dan zowel bij de bruid als de bruidegom aanwezig zijn. Tijdens de ceremonie kunnen we ons ook opsplitsen, zodat we én de zenuwachtig wachtende bruidegom én de bruid die samen met haar vader fotograferen voordat ze de zaal inkomen.

Gebruik je onze foto's voor social media?

Het updaten van mijn portfolio met recente foto's is erg belangrijk dus ik gebruik jullie foto's graag voor mijn portfolio. Dit zal ik ook meteen met jullie kortsluiten tijdens de kennismaking. Mochten jullie hier echt bezwaar tegen hebben, dan zal ik jullie wens respecteren.

Ben je de hele tijd bezig met foto's maken?

In principe wel. Uiteraard moet ik ook eten en drinken en naar het toilet. Dat zal ik tussendoor doen. Tijdens het diner neem ik wel even een rustmoment. Dan eet ik rustig even wat (willen jullie dat regelen?), maar ben ik het liefst dichtbij voor als er momenten zijn die ik wil vastleggen, zoals speeches.

Wanneer wordt de betaling verwacht?

Wanneer jullie mij boeken, vraag ik een aanbetaling van €250,-. Dan staat jullie dag vast. De rest van het bedrag mag worden voldaan als ik de foto's gereed heb. Zodra de betaling binnen is, stuur ik jullie de link met de foto's.

Maar wat als je apparatuur stuk gaat?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom heb ik ALTIJD backup apparatuur bij me, zowel camera's als lenzen. Ook bevat elke camera 2 geheugenkaarten en heb dus alle foto's 2 keer.

Maak je backups van de foto's?

Jazeker! Mijn camera's hebben elk twee geheugenkaarten, dus alle foto's heb ik dubbel. Thuis maak ik nog verschillende backups waarvan eentje op een andere locatie. Totaal heb ik vijf kopieën van de foto's.

Wat doen we als het regent?

Ook in de regen kan je ontzettend leuke sfeervolle en grappige foto's maken. Ik heb mooie fotogenieke paraplu's en dat kan hele leuke foto's opleveren.

Maar als het echt aan het storten is, dan kunnen we natuurlijk uitwijken naar een binnenlocatie. Je kunt uiteraard denken aan de locatie waar je bruiloft plaatsvindt of een andere externe locatie als een oud gebouw, mooie kerk of een suite of lobby van een hotel. Eigenlijk is alles mogelijk.

Denk hier van te voren over na en houd er eventueel rekening mee in je budget. Vaak moet je er voor betalen.